Senior sa pri hubárčení stratil v lese…

FacebookLinkedIn
Práve pre takéto prípady sme tu pre Vás!!!
Kým je všetko v poriadku, má každý z nás tendenciu odkladať opatrenia na predvídanie možno aj práve takýchto situácií.
Veľa klientov nám volá, keď je už neskoro. Ale nešťastie nechodí po horách (aj keď v tomto prípade to nemyslíme doslovne), ale po ľuďoch.
Naša služba by lokalizovala pána behom pár sekúnd a na meter presne!
Prečítajte si nasledujúci článok:

Senior sa pri hubárčení stratil v lese pri hraniciach

Okrem 37 policajtov pomáhali v pátraní aj štyri služobné psy.

Kolibabovce 13. septembra (TASR) – Spolu 37 policajtov hľadalo v nedeľu (12.9.) popoludní pri slovensko-ukrajinskej hranici v okrese Sobrance 74-ročného muža z obce Kolibabovce, ktorý sa pri zbieraní húb stratil v lese. Ako TASR informovala hovorkyňa Riaditeľstva hraničnej a cudzineckej polície Sobrance Agnesa Kopernická, seniora sa im vypátrať podarilo. Bol mierne dezorientovaný, no bez viditeľných zranení.

Nezvestnosť seniora ohlásili pred 17.00 h s tým, že sa vybral na huby do katastrálneho územia obce Beňatina. „Do pátracej akcie po nezvestnej osobe boli nasadení policajti Mobilnej a zásahovej jednotky, Oddelenia hraničnej kontroly Policajného zboru Podhoroď a policajti susediacich oddelení hraničnej kontroly a obvodných oddelení,“ priblížila Kopernická s tým, že okrem 37 policajtov pomáhali v pátraní aj štyri služobné psy.

Policajti prehľadávali nielen katastrálne územie obce Beňatina, ale aj prihraničné územie v blízkosti vonkajšej hranice s Ukrajinou na služobných motorových vozidlách, terénnych vozidlách aj motocykloch. „V čase o 22.00 h vypátrali nezvestnú osobu v lesnom poraste nad obcou Beňatina,“ informovala hovorkyňa s tým, že seniora po prevoze na štátnu cestu odovzdali policajti privolanému tímu rýchlej zdravotnej pomoci.

  • Tágy: dezorientovaný, pomoc, SANTEA

Blog

Mohlo by vás zaujímať

Všetky novinky zo sveta Santea na jednom mieste

  • 18. marca 2021

    Keď sa neviete dovolať…

    Môj otec mal vred predkolenia. Občas mu ale praskla cieva v rane a vzhľadom na to, že bral aj lieky na riedenie krvi, bolo dosť...

  • 18. februára 2021

    Len chvíľka nepozornosti

    Každý človek, ktorý ešte má rodičov je šťastný. Raz ale príde čas, keď je potrebné prevziať za rodičov zodpovednosť, začať im pomáhať a vedieť  sa v prípade...

FacebookLinkedIn